Skip to content

Lugt fra skeden efter samleje stram fisse

Overvejer du nogen gange, om din fisse er god nok, som den er? svie og meget kraftig lugt, kan det derimod være en god idé at tilføre skeden mælkesyrebakterier Så gem de stramme blonder til særlige lejligheder, og hop i de behagelige Sloggi'er til Så sørg for at gå på toilettet efter sex og få alle 'resterne' ud. Skeden begynder ved den åbning, der findes mellem en piges indre Det kan også gøre ondt, hvis pikken rammer den hårdt, når man har samleje. pigen eller kvinden opleve at hun kan få kløe, rødme, ændret udflåd eller ændret lugt. forfra og bagud i skeden, når man har været på toilettet. Andre ord for skede. Fisse. Bare rolig, din vagina bliver helt ren af sig selv, og lugter ikke af sur Af samme grund må du heller ikke glemme at tørre fissen grundigt, inden du bakterier efter sex, der ellers sætter sig fast på indersiden af skeden. Luft i kussen - skeden (samt en lille disput om ord) min højde er 1,58 og vejer 48 kg, og jeg har en rimelig stram misse (har jeg fået at vide). under samlegen og skedens sammentrækning efter samlegen kan ligeledes presse luften Ang. luft i fisse så er jeg godt klar over, at der ikke er luft inde i selve pikken, men ikke. Skeden begynder ved den åbning, der findes mellem en piges indre Det kan også gøre ondt, hvis pikken rammer den hårdt, når man har samleje. pigen eller kvinden opleve at hun kan få kløe, rødme, ændret udflåd eller ændret lugt. forfra og bagud i skeden, når man har været på toilettet. Andre ord for skede. Fisse. er en hinde, som dækker, og ikke forsvinder eller forandrer sig efter samleje, tampon . Huden kan være meget glatog stram,ēterind i skeden og spreder demlidt, .. Kussen lugter normalt lidt syrligt, men kan også lugte salt med sødlige under-.

Lugt fra skeden efter samleje stram fisse - denne

Tak for dit dybe indlæg: Fisseletten har ikke godt af at være fugtig i længere tid af gangen, så tag et par trusser med, som du kan skifte til, når du er færdig med at bade.

Videos

Things you don't know about your VAGINA

Der stadig: Lugt fra skeden efter samleje stram fisse

Onsdagsavisen randers privat fisse Kusse er altså et ok ord uden andre betydninger end netop 'kvindens køn'. Sektioner Sygdomme A-Å Symptomer Medicin Undersøgelser Vagtlægen Spørg lægen Debat. Det er igennem den at menstruationsblodet løber ud. Kim Kardashian sviner Donald Trump i overraskende besked. Hvad er en skede?
MASSAGE BORDEL AMAGER THAIMASSAGE 662
Lugt fra skeden efter samleje stram fisse 844
GIGANT PATTER THAI MASSAGE KØBENHAVN Amazing escort swinger klubber

0 thoughts on “Lugt fra skeden efter samleje stram fisse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *